banneri_1 banneri_2

Yhteistyössä

 

Kohtaamispaikka

Lämpimästi tervetuloa mukaan Kohtaamispaikka-seurakunnan tilaisuuksiin:

Viikkojuhlat sunnuntaisin kello 17.00. Annankatu 7. Katutaso.

(Kesän poikkeusajat: Sunnuntait 7.7 ja 28.7 ei kokousta.

Su 21.7. Grilli- ja viikkojuhla Nisumäkien luona klo 15.00.)

Kysy lastenohjelmasta: 045-6505006.

Sanan- ja rukouksenillat tiistaisin kello 17.30. Kallvikintie 61 a 1. Jantusilla. 

(Heinäkuussa 16.7 ti klo 17.30.)

Kysy toisesta rukouskokouksesta: 045-6505006.

"Haluamme rakastaa Jumalaa ja ihmisiä.

Tahdomme etsiä Jumalan Valtakuntaa ja toteuttaa lähetyskäskyä.

Tavoitteemme on palvella ihmisiä, perustaa ryhmiä, järjestää tilaisuuksia ja synnyttää seurakuntia."

Kohtaamispaikka-seurakunta & Lähetysjärjestö Good News For Everyone ry

Info: Posti: Jantunen, Kallvikintie 61 a 1. 00980 Hki

Lahjoita Lähetysjärjestö Good News For Everyone ry:n työhön:

Nooa säästöpankki: FI21 4405 0010 2642 50. Viite 14041

RA/2018/645 -  5.7.18-31.5.2020. Keräysalue: Suomi (ei Ahvenenmaa)

Mika & Mirkka Jantunen
Pastorit

Info: www.yeslife.tv

Kohtaamispaikka-seurakunta:

Uskomme pääkohdat: 

 

1. Pyhä Raamattu on Pyhän Hengen innoituksesta syntynyt Jumalan sana ja oppimme ainoa perusta.

2. On yksi, iankaikkinen Jumala kolmessa persoonassa: Isä ja Poika ja Pyhä Henki. Jumala on taivaan ja maan luoja.

3. Jeesus Kristus on Jumalan Poika, joka sikisi Pyhästä Hengestä, syntyi ihmiseksi neitsyt Mariasta ja eli synnittömän elämän opettaen ja tehden tunnustekoja. Ristinkuolemallaan Jeesus sovitti maailman synnin, nousi kuolleista ja astui ylös taivaaseen Isän oikealle puolelle.

4. Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen ja yhteyteensä, mutta syntiinlankeemuksessa ihminen joutui eroon Jumalasta. Uskomalla Jeesukseen ihminen saa lahjaksi vanhurskauden ja uudestisyntyy Jumalan lapseksi.

5. Pyhä Henki herättää ihmisen hengellisesti, niin että hän voi ottaa vastaan Jumalan valmistaman pelastuksen, jolloin Pyhä Henki tulee häneen asumaan. Jeesus Kristus kastaa uskovan Pyhällä Hengellä, joka jakaa armolahjoja seurakunnaan rakentumiseksi niin kuin apostolien aikana. Uskova on tarkoitettu elämään Pyhän Hengen täyteydessä Hengen hedelmää kantaen.

6. Seurakunta on Kristuksen perustama ja johtama, apostolien opetukselle rakennettu uskovien yhteisö. Kaikki uskovat kaikkialla ja kaikkina aikoina kuuluvat yhteen ja yhteiseen seurakuntaan, joka näkyvällä tavalla ilmenee paikallisseurakuntana. Jeesus Kristus käski seurakuntaansa tekemään kaikista kansoista opetuslapsia, kastamaan ja opettamaan heitä. Seurakunta muodostaa hengellisen papiston, jonka tehtävänä on palvella Herraa ja osoittaa kristillistä rakkautta kaikkia ihmisiä kohtaan.

7. Jeesuksen asettama kaste liittyy Jumalan pelastustyöhön. Kaste toimitetaan uskovalle Jeesuksen Kristuksen käskystä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen veteen upottamalla. Kastettu liitetään paikalliseen seurakuntaan.

8. Ehtoollinen on Jeesuksen seuraajilleen asettama muisto- ja yhteysateria, jossa hän on uskon kautta itse läsnä. Ehtoollinen julistaa Jeesuksen sovitustyötä ja on osallisuutta hänen kuolemaansa ja ylösnousemukseensa.

9. Kaikki ihmiset kokevat ruumiillisen ylösnousemuksen. Vanhurskaat nousevat elämän ylösnousemuksessa ja jumalattomat tuomion ylösnousemuksessa.

10. Jeesus Kristus tempaa lupauksensa mukaan seurakuntansa luokseen, minkä jälkeen hän tulee kuninkaana hallitsemaan koko maailmaa. Jumala luo uuden taivaan ja uuden maan. Tämä on vanhurskaiden ikuinen osa.

(Käytämme Suomen Helluntaiseurakunnan laatimia uskonpääkohtia: https://www.suomenhelluntaikirkko.fi/tunnustus_ja_opetus_2/uskon_paakohdat)

Tunnustamme myös apostolista uskontunnustusta. 

Seurakunnan johtoryhmään kuuluvat: pastorit Mika & Mirkka Jantunen, Berith Österlund ja Esko Jantunen, sekä Päivi Rekula, Karen Tamminen, Sari Nisumäki ja Riitta Seppä. 

Kohtaamispaikka-seurakunta on mukana erilaisissa kristittyjen yhteisissä hankkeissa. 

Seurakunnan pastori Mika Jantunen on tehnyt vuosien ajan kristittyjen yhteisiä kampanjoita, kuten Urbaani unelma 2013-14, Mahdollisuus muutokseen 2011, Koko Perheen Vappu 2010 (Radio Dei ja Kry ry), Urbaani unelma 2006-07, hmeiden Aika 2014 Olympiastadion jne. Hän toimii pastorin toimen ohella lähetysjärjestö Good News For Everyonen toiminnanjohtajana, palvelee TV7:lla ja kiertävänä puhujana. Kohtaamispaikka-seurakunta toimii GNE ry:n suojissa.