banneri_1 banneri_2

Yhteistyössä

 

Kohtaamispaikka

Lämpimästi tervetuloa mukaan Kohtaamispaikka-seurakunnan tilaisuuksiin:

Viikkojuhlat sunnuntaisin kello 17.00. Annankatu 7. Katutaso.

Kysy lastenohjelmasta: 045-6505006.

Sanan- ja rukouksenillat tiistaisin kello 17.30. Kallvikintie 61 a 1. Jantusilla. 

Kysy toisesta rukouskokouksesta: 045-6505006.

Sunnuntai 7.10 Viikkojuhla pidetään torstaina 3.10 klo 18.00. Annankatu 7. 

4.11 Su kello 11-19. Tapahtumapäivä - Sipoon Koulutuskeskus Sopukka.

Berith Österlund, Esko Jantunen, Mika & Mirkka Jantunen.

Ohjelmaa, ruokailut, yhdessäoloa, saunat, uima-allas. Paikka on merenläheisyydessä.

Hinta: Työssäkäyvät 22 e. Muut 15 e. Info: 040-9691853

"Haluamme rakastaa Jumalaa ja ihmisiä.

Tahdomme etsiä Jumalan Valtakuntaa ja toteuttaa lähetyskäskyä.

Tavoitteemme on palvella ihmisiä, perustaa ryhmiä, järjestää tilaisuuksia ja synnyttää seurakuntia."

Kohtaamispaikka-seurakunta & Lähetysjärjestö Good News For Everyone ry

Info: Posti: Jantunen, Kallvikintie 61 a 1. 00980 Hki

Nooa Säästöpankki, FI54 4405 0010 1475 47.  Viite: 12616

Mika & Mirkka Jantunen
Pastorit

Info: www.yeslife.tv

Kohtaamispaikka-seurakunta:

Seurakuntamme uskoo Raamattun ja Apostoliseen uskontunnustukseen. 

Seurakunnan pastori Mika Jantunen on tehnyt vuosien ajan kristittyjen yhteisiä kampanjoita, kuten Urbaani unelma 2013-14, Mahdollisuus muutokseen 2011, Koko Perheen Vappu 2010 (Radio Dei ja Kry ry), Urbaani unelma 2006-07, hmeiden Aika 2014 Olympiastadion ja monia muita. Hän toimii pastorin toimen ohella lähetysjärjestö Good News For Everyonen toiminnanjohtajana, palvelee TV7:lla ja kiertävänä puhujana. Kohtaamispaikka-seurakunta toimii GNE ry:n suojissa.

Seurakunnan johtoryhmään kuuluvat: pastorit Mirkka Jantunen, Berith Österlund ja Esko Jantunen, sekä Päivi Rekula, Karen Tamminen, Sari Nisumäki ja Riitta Seppä. 

 

 

 

 

 

Kohtaamispaikka-seurakunta sai Avajais- ja Yksivuotisjuhliin monia tervehdyksiä 5.12.15.

(paikanpäällä ja osa viesteinä): Tässä niitä koottuna:

 

Terveiset Majakka-seurakunnalta! Mika ja Mirkka - on ollut uskomatonta seurata elämäänne - se on haastavaa ja saa minut kysymään: Olenko itse tuore? Mikalla on taipumus siihen, että kun Herra puhuu hän menee ja tekee – Herra ei ole tarkoittanut että meille tulee 1000 kysymystä ensin. Kutsun teitä, Mika ja Mirkka, olemaan rohkeita Kol 1:29.

Antero Laukkanen, Kansanedustaja
Eduskunnan pastorien rukousryhmän puheenjohtaja

 

Radio Dei haluaa onnitella Kohtaamispaikka –seurakuntaa seuraavin sanoin:
Ihmeiden Jumala! Mika & Mirkka Jantunen ja koko Kohtaamispaikan väki ovat kulkeneet koko vuoden Jumalana ihmeissä. Ilman vaivannäköä mikään hanke ei kuitenkaan mene eteenpäin ja erityisesti iloitsemme siitä työstä, mitä olette osoittaneet lähiseudun vähäosaisten hyväksi, Vironkaan lähimmäisiä unohtamatta. Jumala siunatkoon erityisesti tulevan vuoden raamattukoulunne ja myös kaiken sen, minkä teette vähimmille veljillemme ruoka- ja muun sosiaalisen avun puitteissa. Iloitsemme teistä, nyt on juhlan aika!
Pekka Vaismaa, Myyntipäällikkö, Radio Dei

 

Tuon terveiset ja siunauksen naapuriseurakunnasta. On paljon ihmisiä, jotka tässä kaupungissa etsivät kuin Saul aasejaan…jospa ihmiset löytäisivät tehtävän, elämän, siunauksen. Mitä kuninkaita, pastoreita, ym. vaeltaa tuntematta tässä kaupungissa tuntematta elävää Jumalaa! (…siinä tehtävänne!)

Mauri Venemies, 
Seurakuntapastori, Helsingin Saalem-seurakunta

 

Teillä on nöyrää kuuliaisuutta – usko yhdistyy Sanaan. Jos emme kuuntele Pyhän Hengen ääntä, olemme eksyksissä kuin lampaat. Arvostan työtänne ja rukoilen koko tiimin puolesta, että seurakunta moninkertaistuu. Elämme ajassa jossa meidän uskovien tulee nostaa päämme – Jumala antakoon työllenne kaiken menestyksen.

Martti Ojares, 
TV7 Toimitusjohtaja

 

Jerusalemin Kansainvälisen Suurlähetystön Suomen osasto onnittelee yksivuotiasta Kohtaamispaikka-seurakuntaa ja toivottaa runsasta Jumalan siunausta tuleviin päiviin. ”Ja jos sinä tuot esiin jaloa, et arvotonta, niin sinä saat olla minun suunani.” Jer. 15:19.

Kari Niemi, ICEJ, Suomen osaston toiminnanjohtaja

 

Kohtaamispaikka-seurakunta, Mika ja Mirkka Jantunen: On suurenmoista, kun nuorempi sukupolvi saa elää Jumalan antamaa kutsua todeksi. Saamme tänään osallistua kanssanne tälläisen näyn ja unelman Avajais- ja Yksivuotisjuhlaan. Annamme täyden tuen ja tunnustuksen toiminnallenne ja haluamme toivottaa onnea ja Taivaan Isän siunausta.

Ismo Valkoniemi
Toiminnanjohtaja, pastori
Samaria ry

 

Lämpimät onnittelut ja siunauksen toivotukset juhlivalle seurakunnalle. 

Ari Urhonen ja Jukka Laamanen

Joensuun Vapaaseurakunta

 

Liikkukaa Jumalan voimassa – enää (pelkät) sanat eivät riitä. ”Tälle kalliolle minä rakennan seurakuntani” - sille samalle ja samalle perustukselle on tämäkin srk perustettu. Kun tulee 'taputusta' selkään, sinä kestät Mika sen. Kun sain rytmihäiriöitä – soitin Mikalle. Toinkin sitten itse Mikalle lohdutusta – ja siihen ne rytmihäiriöt jäivät eli paranin siinä tapaamisessa!

Jari Vahtera,
Pastori, Vantaan kotikirkko

 

Rukoillaan, että Kohtaamispaikka saisi tuoda yhteyttä. Matteuksen evankeliumissa: Minulla oli nälkä ja te annoitte minulle syödä…koen että tämä on Jumalan kutsu tälle seurakunnalle. (Mika vahvisti sen, että tämä sana on annettu seurakunnalle jo aikaisemminkin!) Näillä ihmisillä ei ole mitä antaa ja ihmettelette miten voitte täyttää tämän…mutta älkää murehtiko taloutta. Ette voi julistaa pelkkää Sanaa, vaan teette sen tekojen kautta. Apt. 4:18-20.

Markku ja Susanna Laitinen
Healing Rooms Finland johtajat

 

Word Of Faith Church Finland onnittelee Mika ja Mirkka Jantusta, sekä Kohtaamispaikka-seurakuntaa merkkipäivän ja hedelmällisen työn johdosta! Jumala on kutsunut teidät majakaksi ja turvasatamaksi. Pitäkää jatkossakin lippu korkealla ja pitkät valot päällä. Herätyksen tuli levitköön. Siunaavin terveisin 

Patrick Tiainen, Pastori.

WOFCF

 

Onnitteluvideo seurakunnalle

Henna Saarinen, Tulisielu, SVN ja Arkki-seurakunta

 

Mika – olet yksi niistä, jotka ovat auttaneet minua. Elämme äärimmäistä aikaa – älkää vaietko! Tarvitsemme profeetallisuutta. Profeetta pitää kiinni Kristuksen Sanasta! Sana vaatii päästä ulos meistä: ”Jumala lähetti Sanansa ja paransi heidät” - annetaan sen kasvaa!

Heikki Hilvo, 
”Suomen palavin rovasti”

 

Mika on lähtenyt rohkeasti liikkeelle – sinussa on apostolista henkeä. Apt. teoissa luvussa 19 
kerrotaan, että Efesossa oli Johannes Kastajan opetuslapsia – Paavali alkoi opettaa heitä ja taivas tuli maan päälle. Kun tuli vastustusta, perustettiin Tyrannoksen koulu, jossa uskovia opetuslapseutettiin – koko Vähän Aasian alue tuli kuulemaan evankeliumin. Tämä on toivomukseni – koko pääkaupunkiseudulle! Kyse on siitä, että otamme Jumalan Sanan tosissaan.

Seppo Pehkonen, 
City-srk:n pastori ja Näky-magazinen päätoimittaja

 

Minulle tuli asiaa teille Mika ja Mirkka ja kaikille täällä. Eteeni tuotiin Suur-Helsingin alue – on sellainen tilanne kun Israelin edessä oli vielä paljon maata valtaamatta. Sana koko tälle joukolle on Efesolaiskirje 6: Pukekaa päällenne Jumalan koko sota-asu – Jumalan Henki antoi minulle tämän kehotuksen: ottakaa käyttöönne koko asearsenaali! Leena: Öljyä ei tule puuttumaan astiasta eikä jauhot vakkasesta. Asko: Tämä rukoushuone vihitään suuriin väkeviin tapahtumiin – tästä lähtee kulovalkea, kun lähdette seurakuntana tähän – Herra, kiitos että siunaat Vuosi Jeesukselle - raamattukoulun ja kaikki opettajat.

Pastori Asko & Leena Tynjälä

Haluan Jokelan Station seurakunnan puolesta onnitella suurella sydämellä Kohtaamispaikka-seurakuntaa sen yksivuotispäivänä! On upeaa nähdä, kuinka Jumalan voimakas kutsu, voitelu, peräänantamaton työ näyn eteen ja Pyhän Hengen virvoittava vaikutus ovat saaneet aikaan. Uskon vahvasti siihen, että Jumalan siunaus ja mielisuosio saa vetää yhä uusia ihmisiä työnne kautta Kristuksen luokse ja samalla vastuutiiminne saa kasvaa sekä määrällisesti että hengellisesti. Varmasti sydämellänne olevasta Jumalan näystä on täyttynyt vasta pieni palanen, mutta Jumala tulee täyttämään kaiken sen, mitä Hän on teille luvannut ja laajentamaan vaikutusalaanne niin, että seurakuntanne tunnetaan koko Pääkaupunkiseudun alueella ja myös muualla Suomessa intohimoisesta rakkaudesta Jeesukseen, Hänen Sanaansa ja Hänen lähetyskäskyynsä sekä rakkaudesta ihmisiä kohtaan. Jumala voi tehdä teistä uusia seurakuntia istuttavan seurakunnan, jonka vaikutusala laajenee maanlaajuiseksi. Haluan rohkaista teitä 9 -kuukautta vanhan Station-seurakunnan puolesta seuraavalla Raamatun Sanalla Ef.3:14-21:

Ari Talja
Jokelan Station -seurakunta

Onnea ja siunausta myös Helsinki Vineyardin puolesta!

Ari Puonti, Pastori.

Lähetysseurakunta ja allekirjoittanut onnittelee ja siunaa myös!

Petri Mäkil, Pastori

Seurakunnan tärkein tehtävä on – jumalanpalvelus – alttaripalvelus – eli uhrataan Hänelle! Silloin Hän ilmestyy! Pää saa koko ruumiin toimimaan. Kun Jeesusta korotetaan, Hän vetää ihmiset puoleensa. Saatte nähdä ihmeitä ja merkkejä.

Päivi Heikkilä, 

Apostolis-profeetallinen palvelutyö, King´s Ministries

 

Kaikilla seurakunnilla on oma DNA. Hengellinen DNA on se joka kantaa hedelmää, siksi on tärkeää tietää se. Paavali puhui korinttolaisille srk:n istuttamisestaan – nyt te istutatte (seurakuntaa,) ja Jumala antaa kasvun!

Peter Hackzell
Elävän Sanan Yhteys srk, pastori

 

Mika, olet aina osoittanut kunnioitusta – kunnioituksen kulttuuri. Te olette myös Jumalan unelma – anokaa unelmillenne toteutumista. Ps. 25:5: ”Johdata minua totuutesi tiellä ja opeta minua, sillä sinä olet pelastukseni Jumala.” Herra antaa sinulle mitä sydämesi halajaa!

Martti ja Saara Immonen
Toivon Lähde – srk, pastorit

 

Mika ja Mirkka – olette olleet tosi iso rohkaisu. Olette osoittaneet kunnioitusta ja olleet tosi uskollisia.

Jani ja Carita Liukkonen
Katupaimen ry

 

Tämä on profeetallinen päivä – kun vihollinen yrittää julistaa, että seurakunta on tappiolla ja häviämässä. Tämä seurakunta tulee vaikuttamaan tässä kansakunnassa – ”will make a difference in this nation”!

Roberto & Anna-Mari Brandao
Harvest Church Finland, Vantaa

 

Mika ja Mirkka ja koko seurakunta ! Olkoon Jeesuksen Kristuksen voitelu ja tuoksu keskuudessanne joka hetki ja rakentakaa ilolla Jumalan Valtakuntaa omalta osaltanne tässä Kallion alueella toisten rakkaiden seurakuntien kanssa. Tahdon omasta ja vaimoni Annelin ja koko HELSINKI RUKOILEE verkoston esirukoilijoiden puolesta toivottaa teille runsasta Jumalan siunausta tässä ja nyt ja tulevina jäljellä olevina päivinä! Palo kadotettujen sielujen puolesta on esimerkillistä. Ihailen myös haluasi rakentaa yhteyttä toisten seurakuntien kesken, vaikka aina et ole välttämättä saanutkaan niin hoitavaa selkään taputusta.

Siunausta/ Jorma Lahikainen 
HELSINKI RUKOILEE VERKOSTO

 

Onnea Kohtaamispaikan aloitukselle ja 1-vuotissynttäreille. 

Pastori Maggie Jägerhult, Operation Lifeline

 

Hei seurakunta! Isot onnitteluhalit minulta ja Joylta. Jatkakaa vaan ja rohkeasti eteenpäin. Menkää Herran voimassa, sillä hän on teidän kanssanne: ”Ilo Herrassa on teidän väkevyytenne!” 

Jan & Joy Cedercreutz/ Agabe-keskus

 

Onnittelut! Te olette Jumalan kyynel Kalliossa. Martti Falck Lähetyspastori & Ermopäällikkö.

 

Rakkaat Mika&Mirkka! Olette Suomen herättäjiä! Jumalan voideltuja lähettiläitä, jotka levittävät elämää ja valoa!Muutoksen Voima -seurakunnan puolesta onnittelemme teitä ja koko Kohtaamispaikka -seurakuntaa sen 1-vuotisjuhlan johdosta!
Haluamme tehdä teidän kanssa enemmän yhteistyötä Jumalan hyväksi!!
Olette rakkaat meille! ❤

Pastori Andrei Hinkonen
Muutoksen Voima -seurakunta

 

Äiti Teresan sisaret katolisesta kirkosta toivottavat Kohtaamispaikka-seurakunnalle hyvää siunattua syntymäpäivää ja siunattua joulunaikaa