banneri_1 banneri_2

Yhteistyössä

 

Kohtaamispaikka

Family-seurakunta tiedottaa tiistaina 17.3.20

Suurella lämmöllä ja myötätunnolla.

Johtuen poikkeuslaista:

Tämä aika on mahdollisuus seurakunnalle rukoilla, osoittaa Jumalan rakkautta ja evankeliumin toivoa.

Seurakunta palvelee: pienimuotoisilla rukouskokouksilla (max 10 hlö), sielunhoidolla, kaupassa käynnillä ja rukouksella sairaiden puolesta.

Ruoka-apu jatkuu sunnuntai-iltapäivisin. Kysy pastoreilta miten se tapahtuu.

Sunnuntaisin kokoonnumme Viikkojuhlaan Jantusille Vuosaareen, Kallvikintie 61 A 1 (max 10 hlö). Su 22.3. klo 17.00. Mukaan pääsee myös ryhmäpuhelun kautta. Kysy lisäinfoa.

Rukouskokoukset tällä viikolla:

Ti 17.3. klo 17.30. Jantuset. Kallvikintie 61 A 1.

Ke 18.3. klo 17.30. Tamminen. Iltatähdenkuja 1-3 C 42.

To 19.3. klo 18.00. Sarilla Paloheinässä. Kaikissa tapaamisissa on ehtoollinen. Tapaamisiin tullessa pesemme aina kädet saippualla ja emme kättele.

Jos et ole tilaisuuksissa mukana, rohkaisemme sinua ja perhekuntaasi toimimaan näin: Pitäkää säännöllisiä kotihartauksia lukien Raamattua, rukoillen ja ehtoollista viettäen. Voitte myös kerätä kolehdin seurakunnalle ja lähettää sen pankin kautta.

Seurakuntaperheenä haluamme yhdessä auttaa yli 70-vuotiaita ja riskiryhmässä olevia nyt, kun he ovat karanteenissa. Ollaan yhteydessä heihin ja ollaan avuksi. Pidetään muutenkin toinen toisiimme yhteyttä.

Seurakunta ei voi tällä hetkellä kerätä kolehteja Annankadun tilaisuuksissa. Emme saa myöskään kirkollisveroa. Jatkamme kuitenkin ihmisten palvelemista. Työntekijöitä ei lomauteta.

Lahjoitukset Family-seurakunnan työhön: FI21 4405 0010 2642 50. Viite 14041 RA/2018/645. Family ry. Pastoritiimin puolesta Mika & Mirkka Jantunen +358 45 6505006/mika

"Haluamme rakastaa Jumalaa ja ihmisiä.

Tahdomme etsiä Jumalan Valtakuntaa ja toteuttaa lähetyskäskyä.

Tavoitteemme on palvella ihmisiä, perustaa ryhmiä, järjestää tilaisuuksia ja synnyttää seurakuntia."

Family-seurakunta

Info: Posti: Jantunen, Kallvikintie 61 a 1. 00980 Hki

Lahjoita Family ry:n  työhön:

Nooa säästöpankki: FI21 4405 0010 2642 50. Viite 14041

RA/2018/645 -  5.7.18-31.5.2020. Keräysalue: Suomi (ei Ahvenenmaa)

 Mika & Mirkka Jantunen

Pastorit

Info: www.yeslife.tv

Family-seurakunta

Uskomme pääkohdat: 

 

1. Pyhä Raamattu on Pyhän Hengen innoituksesta syntynyt Jumalan sana ja oppimme ainoa perusta.

2. On yksi, iankaikkinen Jumala kolmessa persoonassa: Isä ja Poika ja Pyhä Henki. Jumala on taivaan ja maan luoja.

3. Jeesus Kristus on Jumalan Poika, joka sikisi Pyhästä Hengestä, syntyi ihmiseksi neitsyt Mariasta ja eli synnittömän elämän opettaen ja tehden tunnustekoja. Ristinkuolemallaan Jeesus sovitti maailman synnin, nousi kuolleista ja astui ylös taivaaseen Isän oikealle puolelle.

4. Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen ja yhteyteensä, mutta syntiinlankeemuksessa ihminen joutui eroon Jumalasta. Uskomalla Jeesukseen ihminen saa lahjaksi vanhurskauden ja uudestisyntyy Jumalan lapseksi.

5. Pyhä Henki herättää ihmisen hengellisesti, niin että hän voi ottaa vastaan Jumalan valmistaman pelastuksen, jolloin Pyhä Henki tulee häneen asumaan. Jeesus Kristus kastaa uskovan Pyhällä Hengellä, joka jakaa armolahjoja seurakunnaan rakentumiseksi niin kuin apostolien aikana. Uskova on tarkoitettu elämään Pyhän Hengen täyteydessä Hengen hedelmää kantaen.

6. Seurakunta on Kristuksen perustama ja johtama, apostolien opetukselle rakennettu uskovien yhteisö. Kaikki uskovat kaikkialla ja kaikkina aikoina kuuluvat yhteen ja yhteiseen seurakuntaan, joka näkyvällä tavalla ilmenee paikallisseurakuntana. Jeesus Kristus käski seurakuntaansa tekemään kaikista kansoista opetuslapsia, kastamaan ja opettamaan heitä. Seurakunta muodostaa hengellisen papiston, jonka tehtävänä on palvella Herraa ja osoittaa kristillistä rakkautta kaikkia ihmisiä kohtaan.

7. Jeesuksen asettama kaste liittyy Jumalan pelastustyöhön. Kaste toimitetaan uskovalle Jeesuksen Kristuksen käskystä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen veteen upottamalla. Kastettu liitetään paikalliseen seurakuntaan.

8. Ehtoollinen on Jeesuksen seuraajilleen asettama muisto- ja yhteysateria, jossa hän on uskon kautta itse läsnä. Ehtoollinen julistaa Jeesuksen sovitustyötä ja on osallisuutta hänen kuolemaansa ja ylösnousemukseensa.

9. Kaikki ihmiset kokevat ruumiillisen ylösnousemuksen. Vanhurskaat nousevat elämän ylösnousemuksessa ja jumalattomat tuomion ylösnousemuksessa.

10. Jeesus Kristus tempaa lupauksensa mukaan seurakuntansa luokseen, minkä jälkeen hän tulee kuninkaana hallitsemaan koko maailmaa. Jumala luo uuden taivaan ja uuden maan. Tämä on vanhurskaiden ikuinen osa.

(Käytämme Suomen Helluntaiseurakunnan laatimia uskonpääkohtia: https://www.suomenhelluntaikirkko.fi/tunnustus_ja_opetus_2/uskon_paakohdat)

Tunnustamme myös apostolista uskontunnustusta. 

Seurakunnan johtoryhmään kuuluvat: pastorit Mika & Mirkka Jantunen, Berith Österlund ja Esko Jantunen, sekä Päivi Rekula, Karen Tamminen, Sari Nisumäki ja Riitta Seppä. 

Kohtaamispaikka-seurakunta on mukana erilaisissa kristittyjen yhteisissä hankkeissa. 

Seurakunnan pastori Mika Jantunen on tehnyt vuosien ajan kristittyjen yhteisiä kampanjoita, kuten Urbaani unelma 2013-14, Mahdollisuus muutokseen 2011, Koko Perheen Vappu 2010 (Radio Dei ja Kry ry), Urbaani unelma 2006-07, hmeiden Aika 2014 Olympiastadion jne. Hän toimii pastorin toimen ohella lähetysjärjestö Good News For Everyonen toiminnanjohtajana, palvelee TV7:lla ja kiertävänä puhujana.